SORTIDA A PORT AVENTURA
16234
post-template-default,single,single-post,postid-16234,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

SORTIDA A PORT AVENTURA

SORTIDA A PORT AVENTURA

El cap de setmana passat, el grup de joves ha participat a la sortida a Port Aventura que organitza l’Espai Jove Ideal d’Olot dins de l’activitat Estaciona’t, juntament amb joves d’altres associacions i municipis.

El programa Estaciona’t, que organitza i gestiona el Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa conjuntament amb altres ajuntaments de la comarca, té com a objectiu que els joves realitzin activitats i sortides de forma conjunta i, a més de passar-ho bé, aprenguin en valors.