CAMPANYA PREVENCIÓ ABUSOS A PERSONES AMB DISCAPACITAT
16229
post-template-default,single,single-post,postid-16229,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

CAMPANYA PREVENCIÓ ABUSOS A PERSONES AMB DISCAPACITAT

mossos_campanya

CAMPANYA PREVENCIÓ ABUSOS A PERSONES AMB DISCAPACITAT

Ahir 25 d’abril vam participar a la presentació de la campanya engegada pels Mossos d’Esquadra en la prevenció i detecció dels abusos que poden patir les persones amb discapacitat intel·lectual.

L’acte, organitzat per la Fundació Vimar, Dincat i els Mossos d’Esquadra, va tenir lloc al teatre del Sant Feliu de Guíxols.

Es fan tallers arreu del territori amb el sistema ROA (reflexió, oferiment i aplicació) per dotar de més eines als mossos i facilitar a les possibles víctimes i al seu entorn identificar situacions d’abús.

La iniciativa, duta a terme amb Dincat i altres associacions, inclou diverses guies il·lustrades que recullen casos senzills i pràctics per detectar abusos econòmics, sexuals, físics o de qualsevol altre tipus

En els tallers es tractaran delictes habituals que poden patir i que, pel fet de ser persones amb discapacitat, poden tenir dificultats per comprendre que estan essent víctimes d’un delicte o abús o bé, per prendre la determinació de denunciar-ho.