ENTREVISTA A ESCOLA JOAN XXIII A OLOT TV
16358
post-template-default,single,single-post,postid-16358,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

ENTREVISTA A ESCOLA JOAN XXIII A OLOT TV

ENTREVISTA A ESCOLA JOAN XXIII A OLOT TV

Avui dimarts hem sortit al programa La Finestra d’Olot Televisió.

El motiu de l’entrevista ha estat que aquest proper divendres 25 de maig es fa la presentació del reportatge-documental “Una escola oberta a la diversitat”.

L’entrevistadora ha parlat amb la Judith Rabat (mestra de l’escola Joan XXIII) i dos dels alumnes del programa PONT que han participat en l’elaboració del documental: l’Àlex Olivares i la Carla Rubio.

Podeu veure més informació sobre la presentació del reportatge aquí.