FANS FA UNA APORTACIÓ ECONÒMICA A INTEGRA
16364
post-template-default,single,single-post,postid-16364,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

FANS FA UNA APORTACIÓ ECONÒMICA A INTEGRA

FANS FA UNA APORTACIÓ ECONÒMICA A INTEGRA

Ahir 23 de maig, el club Fans va visitar les nostres instal·lacions a Les Fonts i ens va fer un regal molt especial.

Amb les seves pròpies paraules:

FANS hem fent l’entrega oficial de tot el romanent econòmic de l’associació a INTEGRA, una entitat d’economia social sense ànim de lucre que desenvolupa la seva activitat a la comarca de la Garrotxa i que va néixer ara fa cinquanta anys, amb la finalitat de crear i gestionar centres i serveis adreçats a les persones amb discapacitat intel·lectual i als infants amb trastorns en el seu desenvolupament o risc de patir-ne.

Desprès de complimentar tota la paperassa i tràmits legals per la liquidació de la nostra entitat, la junta directiva va decidir que fos INTEGRA l’entitat pública que es quedés amb el romanent restant després de liquidar tots els compromisos econòmics valorat amb 1.318,36 Euros.”

Aquest acte final de FANS es va fer a les instal·lacions d’INTEGRA amb la presciència dels directius de FANS que personalment van fer entrega del taló a la gerent de l’entitat, Núria Fité,  qui els va manifestar el seu agraïment en nom de tota l’entitat.

Gràcies FANS!