BIJUTERIA DE LA BOTIGA A MÀ A LA PASSAREL·LA
16395
post-template-default,single,single-post,postid-16395,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

BIJUTERIA DE LA BOTIGA A MÀ A LA PASSAREL·LA

BIJUTERIA DE LA BOTIGA A MÀ A LA PASSAREL·LA

Com cada any, i dins de Sant Joan Les Flors, els estudiants de Confecció i Moda de l’IES Garrotxa, i amb les models de l’agència PiuBella de Girona, es fa la desfilada de moda a Sant Joan Les Fonts. Enguany ens van oferir la possibilitat de participar-hi amb una mostra de la bijuteria de paper que tenim a la venda a la Botiga-Taller de paper A Mà.

De manera, que a la mitja part, les models van lluir conjunts de bijuteria que fan els usuaris del taller ocupacional d’INTEGRA.

Més fotos: Immortal Photography

 

Tags: