EL ROTARY CLUB FA UN RECONEIXEMENT A INTEGRA
16378
post-template-default,single,single-post,postid-16378,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

EL ROTARY CLUB FA UN RECONEIXEMENT A INTEGRA

EL ROTARY CLUB FA UN RECONEIXEMENT A INTEGRA

El divendres 25 de maig, tots els treballadors d’INTEGRA van rebre el Memorial Canadell que cada any otorga el Club Rotary.

El Club atorga cada any el Memorial Josep Canadell, a persona o entitat que per la seva trajectòria en els últims anys, i atenent a la seva funció social, s’ha fet mereixedor d’aquesta distinció, al criteri del Club, i a proposta majoritària dels seus components. Enguany era el 30è premi Canadell, que ha coincidit amb el 50è aniverari d’INTEGRA, i per primera vegada s’ha atorgat a un col·letiu de persones.

 

 

El reconeixament es va entregar durant el sopar que els membres del club van oferir a tots els treballadors/es d’INTEGRA. Un sopar que es va celebrar al Restaurant La Moixina i que va tenir un parell de sorpreses: el pastís d’aniversari d’INTEGRA i el tancament del sopar amb  havaneres.