TORRÓ AMIC A BENEFICI D’INTEGRA
16466
post-template-default,single,single-post,postid-16466,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

TORRÓ AMIC A BENEFICI D’INTEGRA

TORRÓ AMIC A BENEFICI D’INTEGRA

La pastisseria Ferrer Xocolata i Olot TV han creat el Torró Amic a benefici d’Integra, aprofitant la celebració dels 50 anys de la nostra entitat.

FX i Olot TV estan treballant en la creació del Torró Amic, un producte que es comercialitzarà per les properes festes de Nadal.

 


Els impulsors pretenen que el Torró Amic es comercialitzi, no només a la botiga de Ferrer Xocolata, sinó que es converteixi en un regal del proper Nadal. Per aquest motiu s’ofereix com una opció d’obsequi en el sentit més ampli: entre amics, familiars i també com a regal d’empresa pels treballadors.

Aquest torró serà de trufa amb xocolata negra però la part més especial serà la feina que tindran els alumnes. Cadascun farà un dibuix que estarà imprès a cada torró.

El Torró Amic té per objectiu recaptar diners per condicionar el pati de l’Escola Joan XXIII. Es tracta d’un espai que ha de facilitar una educació més global, experimental, vivencial, amb una nova organització que permeti crear un entorn més adaptat a les necessitats dels alumnes.

Els encàrrecs es podran fer al correu torroamic@integraolot.cat