INICI DELS CASALS D’ESTIU D’INTEGRA
16462
post-template-default,single,single-post,postid-16462,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

INICI DELS CASALS D’ESTIU D’INTEGRA

INICI DELS CASALS D’ESTIU D’INTEGRA

Un any més i coincidint amb el període de vacances, dilluns dia 25 de juny el servei de lleure d’Integra engega el casal i les activitats d’estiu per a persones amb diversitat funcional. S’organitzen diferents grups de casal en funció de les edats i les necessitats dels participants: grup de nens i nenes de primària, grups de joves i grup d’adults.

Els diferents grups de l’estiu podran gaudir d’un ampli ventall d’activitats específiques i organitzades: sortides, piscina, kayak, tallers, viatges de vacances, etc.