EL DISSABTE 7 VAM CELEBRAR LA FESTA DELS 50 ANYS
16504
post-template-default,single,single-post,postid-16504,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

EL DISSABTE 7 VAM CELEBRAR LA FESTA DELS 50 ANYS

EL DISSABTE 7 VAM CELEBRAR LA FESTA DELS 50 ANYS

El passat dissabte 7 de juliol vam celebrar la festa del 50è aniversari d’INTEGRA.

Malgrat la pluja que ens va obligar a cancel·lar els concerts del vespre, vam poder fer la majoria d’actes previstos.

Les 3 cercaviles, que van sortir de Pl. Catalunya, Pl. Sant Miquel i del C. Terrassa, van trobar-se a la Pl. Major d’Olot, on la colla castellera els Xerrics van aixecar un castell.

Després, tots junts van anar cap al passeig de la Muralla on els Trenkabaketes, Trik Trak Tabalers i els Tamboketes d’Hostalets van fer una batukada.

Les cercaviles van anar acompanyades de les faràndules: el gegant Clam de la Penya Barcelonista els Almogàvers d’Olot, el Porc i el Xai i els marrans de la Penya AOAPIX, els Senglars de Montagut, els Gegantons de La Canya.

 

L’arrossada, amb més de 200 persones va ser un èxit, de bona i d’organització!

Finalment, i sota la pluja, els petits van poder gaudir dels contes d’Andersen amb Alma i la Mar de Contes, i la divertida màgia del Mag Nani.

 

 A TOTHOM QUI HO VA FER POSSIBLE:

GRÀCIES!

 

Tags: