EL CASAL D’ESTIU ATEN A 40 USUARIS
16585
post-template-default,single,single-post,postid-16585,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

EL CASAL D’ESTIU ATEN A 40 USUARIS

EL CASAL D’ESTIU ATEN A 40 USUARIS

El casal d’estiu d’INTEGRA va acabar a finals del mes d’agost amb un balanç d’uns 40 participants.

El casal s’estructura en 4 grups de diferents edats, que fan diferents activitats adaptades a les necessitats de cada grup i en la majoria dels casos es tracta d’activitats decidides pels mateixos usuaris.

 

Tags: