RODA DE PREMSA DEL PARTIT BENÈFIC
16621
post-template-default,single,single-post,postid-16621,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

RODA DE PREMSA DEL PARTIT BENÈFIC

RODA DE PREMSA DEL PARTIT BENÈFIC

Aquest matí s’ha presentat el partit a benefici d’Integra que se celebrarà el 3 d’octubre a l’estadi municipal d’Olot.

El partit, organitzat per la Unió Esportiva Olot, serà un partit amistós contra el Canet Roussillon, i la taquilla anirà a benefici de la nostra entitat.

La presentació de l’esdeveniment ha estat a càrrec de Núria Fité, gerent d’Integra; Joan Agustí, president d’UEO; i Pep Berga en repesentació de l’Ajuntament d’Olot.

Joan Agustí, president UEO: “Ens agradaria felicitar Integra perquè fa una feina extraordinària. És una organització que si no existís s’hauria d’inventar. El projecte de la UEO va néixer amb un compromís social i posa en relleu a la ciutat i la comarca

Núria Fité: “La UE Olot ens ha facilitat instal·lacions, espais i entrenadors. Filosòficament també tenim molt en comú, el pilar dels valors el compartim plenament des d’Integra. El partit de dimecres serà un reconeixement a les entitats que han sumat amb el nostre projecte.

Fotografies de @UEO1921, @Olotuit