XERRADA: EL MOVIMENT DEL NADÓ
16679
post-template-default,single,single-post,postid-16679,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

XERRADA: EL MOVIMENT DEL NADÓ

XERRADA: EL MOVIMENT DEL NADÓ

Continuant amb els actes del 50è aniversari, el passat 18 d’octubre el Dr. Alfredo García-Alix, neonatòleg de l’Hospital Sant Joan de Déu, President de la Fundació NeNe i Professor associat a la UB ens va venir a fer una xerrada sobre el moviment del nadó.

Ens va parlar de la importància del moviment ja en l’etapa intrauterina i en els primers mesos de vida com a informador i predictor del desenvolupament motor.  Ens va ensenyar el moviment normal del nadó i quan és patològic. Va destacar també el paper del CDIAP en la intervenció de fisioteràpia precoç i en l’apoderament dels pares .

La xerrada va ser molt amena i interessant . Hi van assistir unes 40 persones tant professionals  com  pares amb els seus nadons i futurs pares interessats.