JA ES POT COMPRAR EL TORRO AMIC
16870
post-template-default,single,single-post,postid-16870,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

JA ES POT COMPRAR EL TORRO AMIC

JA ES POT COMPRAR EL TORRO AMIC

Ferrer Xocolata i Olot Televisió han creat el Torró Amic, a benefici de la nostra Associació, que enguany compleix 50 anys del seu naixement.

Amb els beneficis es pretén renovar el pati de l’escola Joan XXIII d’Olot, per tal de fer que aquest espai sigui un espai que ha de facilitar una educació més global, experimental, vivencial, amb una nova organització que permeti crear un entorn més adaptat a les necessitats dels alumnes.

Els alumnes de l’escola ja fa dies que fan els dibuixos que decoraran el torró de trufa que elaborarà el pastisser Jordi Ferrer.

 

Per aquest motiu s’ofereix com una opció d’obsequi en el sentit més ampli: entre amics, familiars i també com a regal d’empresa pels treballadors.

El preu del torró serà de 15€, 5 dels quals aniran destinats a la renovació del pati.

Es poden fer les comandes al correu torroamic@integraolot.cat.

Tags: