GRUPS DE ESDANSA VISITEN EL CASAL D’ESTIU
17245
post-template-default,single,single-post,postid-17245,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

GRUPS DE ESDANSA VISITEN EL CASAL D’ESTIU

GRUPS DE ESDANSA VISITEN EL CASAL D’ESTIU

Com cada any, els casals d’estiu han estat amenitzats per la música i els balls del grups que participen a ESDANSA.

El primer grup que ens ha visitat és el grup equatorià “Somos Cultura Viva“, que va fer gaudir al grup d’adults.

El segon grup en visitar-nos ha estat “Ballet Jammu” de Senegal, que ha fet ballar a tothom amb els seus tambors i balls africans.

 

Aquesta ha estat una activitat més de totes les que es fan al llarg dels dos mesos i escatx que dura el casal d’estiu d’Integra (excursions i sortides, piscina, cuina, psicomotricitat, cavalls, plàstica, expressió corporal…), que aquest any compta amb 48 participants entre els 4 grups:

  1. Primària
  2. Joves
  3. Sobre rodes
  4. Adults

 

A més, hem comptat amb la col·laboració de 5 brigadistes de l’Ajuntament d’Olot i dues persones com a voluntàries.