EN MARC I EN PAU PARTICIPEN A LA MARATÓ DE BICICLETES ADAPTADES
17328
post-template-default,single,single-post,postid-17328,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

EN MARC I EN PAU PARTICIPEN A LA MARATÓ DE BICICLETES ADAPTADES

EN MARC I EN PAU PARTICIPEN A LA MARATÓ DE BICICLETES ADAPTADES

El passat dissabte 26 d’octubre, la Fundació Tommy Robredo va organitzar una sortida popular per a persones amb diversitat funcional en bicicletes adaptades (handbikes), juntament amb el Grup Mifas, el Centre Logístic de Bicicletes i el Club Ciclista Bas. La iniciativa s’inclou dins la programació d’activitats de La Marató de TV3, que enguany té una de les seus a Olot.

En Marc i en Pau, dos usuaris del taller, es van animar a participar-hi. En Marc va escollir un tàndem i va comptar amb l’acompanyament de la Marta. En Pau hi va participar amb la seva bicicleta i acompanyat del seu cunyat. A més, un grup de companys i companyes del taller els van acompanyar per donar-los suport i ànims.

L’excursió es va fer per la via verda, amb sortida de l’antiga estació d’Olot i arribada a la Vall d’en Bas, passant per les Preses, tot i que també hi havia la possibilitat de fer la meitat o un terç del recorregut. A més, a l’arribada, les Àvies Remeieres del Parc de Pedra Tosca van oferir una destil·lació d’espígol. Els beneficis recollits amb les inscripcions i la venda de samarretes es donaran íntegrament a la Fundació La Marató de TV3.

Una experiència per recordar!

Tags: