QUATRE ENTITATS DE REFERÈNCIA A CATALUNYA VISITEN INTEGRA
17338
post-template-default,single,single-post,postid-17338,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

QUATRE ENTITATS DE REFERÈNCIA A CATALUNYA VISITEN INTEGRA

QUATRE ENTITATS DE REFERÈNCIA A CATALUNYA VISITEN INTEGRA

Dijous 31 d’octubre vam rebre la visita de quatre representants d’entitats de referència a Catalunya: Fundació Altem, Associació Casal dels Infants, Associació Apinas i Grup Cooperatiu Teb. Totes elles treballen amb persones amb discapacitat intel·lectual i persones amb risc d’exclusió, i amb una llarga trajectòria i experiència en el tercer sector.

L’objectiu és que aquestes trobades serveixin per compartir coneixement i que siguin un punt de partida per generar col·laboracions i projectes conjunts.

INTEGRA, com a amfitriona d’aquesta trobada, va fer una visita guiada per tots els nostres serveis.

La Fundació Altem va néixer l’any 1968 i es dedica a l’atenció de persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental a l’Alt Empordà, i a la promoció de la integració social i laboral.

El Casal dels Infants és una entitat social i educativa que, des del 1983, fa costat a infants i joves en risc d’exclusió social. Treballen a Badalona, al Besós-La Mina, a Salt, a Santa Coloma de Gramenet, al barri del Raval de Barcelona i al Marroc.

L’Associació Apinas va néixer l’any 1967 i s’ha consolidat com un projecte col·lectiu de responsabilitat social. La seva missió és millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual o amb trastorns de desenvolupament i de les seves famílies, a la comarca de l’Anoia.

El Grup Cooperatiu Teb va néixer l’any 1968 i actualment està format per vuit cooperatives, situades al Barcelonès i al Vallès Occidental. Treballa des dels principis i els valors cooperatius per aconseguir una vida inclusiva per a les persones amb discapacitat intel·lectual.