DE VISITA A LLUÈRNIA
17354
post-template-default,single,single-post,postid-17354,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

DE VISITA A LLUÈRNIA

DE VISITA A LLUÈRNIA

Dissabte passat es va celebrar la novena edició del festival del foc i de la llum, Lluèrnia, a Olot. Els educadors de l’àrea d’adults ens van proposar anar-ho a veure. De seguida ens va semblar una molt bona idea i ens feia molta il·lusió anar-hi tots plegats!

Vam berenar, ens vam abrigar i quan es va pondre el sol vam sortir al carrer. Vam poder veure moltes de les instal·lacions: un gran mur al Firal, Llum per Àfrica, els cubs de l’AOAPIX, la gran foguera de la plaça Major, Hell, sweet hell a l’Hospici… Les obres i l’experiència ens van agradar molt i vam passar una molt bona tarda tots plegats!

Ja esperem amb candeletes la propera edició!