L’ALUMNAT DE JOAN XXIII COL·LABORA AMB LA MARATÓ
17395
post-template-default,single,single-post,postid-17395,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

L’ALUMNAT DE JOAN XXIII COL·LABORA AMB LA MARATÓ

L’ALUMNAT DE JOAN XXIII COL·LABORA AMB LA MARATÓ

Aquest any la Marató de TV3 recull diners per la investigació al voltant de malalties minoritàries.

Els alumnes d’ESO de l’escola Joan XXIII han participat pintant uns números que serviran pel marcador dels diners recaptats durant el dia de la Marató.

Aquest any La Marató es farà en diferents parts del territori, i un dels escenaris serà les instal·lacions esportives municipals d’Olot. Acolliran testimonis de persones amb malalties minoritàries, metges especialistes i investigadors. També s’hi viuran actuacions i activitats de sensibilització social.

El 15 de desembre es faran diverses activitats al camp de l’Olot.

Ens ha agradat molt participar i esperem que s’aconsegueixin molts diners!” diuen els alumnes, a qui els ha fet molta il·lusió col·laborar amb aquesta causa.