PUBLICACIÓ D’UN NOU ARTICLE DE RECERCA
17520
post-template-default,single,single-post,postid-17520,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

PUBLICACIÓ D’UN NOU ARTICLE DE RECERCA

PUBLICACIÓ D’UN NOU ARTICLE DE RECERCA

El CDIAP forma part de l’associació ARSISAM  (Associació per l’avaluació sistemàtica de resultats en la salut mental) des dels seus inicis.

L’associació ARSISAM (Avaluació de Resultats Sistemàtica en Salut Mental) té com a objectiu l’estudi, posada en marxa i seguiment de les mesures d’avaluació de resultats que es consideren útils per a una millor qualitat de l’assistència pública en salut mental a Catalunya.

En aquests moments som 15 les institucions associades. 14 d’elles, desenvolupen la seva activitat mitjançant concerts amb el SCS en l’àmbit de l’atenció primària en SM (CSMIJs i CSMAs) de la secundària i rehabilitació comunitària, i CDIAPs que atenen en l’àmbit de la salut mental i el desenvolupament des de l’atenció precoç concertats amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

ARSISAM, alhora, forma part del CORC (Child Outcomes Research Consortium), està liderat pel Centre Anna Freud i agrupa al voltant de 75 institucions, fonamentalment del Regne Unit, però també d’altres països europeus. Entre tots, apleguem esforços per desenvolupar el ROM aplicant-ho a les nostres diferents realitats.

El ROMRoutine Outcomes Measures consisteix en un seguit de qüestionaris dirigits a pares i al propi clínic per tal de detectar els canvis en els símptomes amb una freqüència de cada 6 mesos. Això  ajudarà a veure si les teràpies que s’empren són útils, i quina percepció tenen els pacients de la seva evolució i de la seva simptomatologia.
En base a aquesta temàtica, el CDIAP va participar al mes de desembre, en la publicació del següent article:
A més, el proper dia 8 de maig es realitzarà una jornada informativa sobre el ROM al Col.legi de Metges de Barcelona:
Podeu trobar més articles del CDIAP a l’apartat PUBLICACIONS d’aquesta web.
Tags: