INSTAGRAM DEL CDIAP PER ORIENTAR EN AQUESTS DIES DE CONFINAMENT
17552
post-template-default,single,single-post,postid-17552,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

INSTAGRAM DEL CDIAP PER ORIENTAR EN AQUESTS DIES DE CONFINAMENT

INSTAGRAM DEL CDIAP PER ORIENTAR EN AQUESTS DIES DE CONFINAMENT

El CDIAP ha obert un Instagram per donar orientacions i consells a les families durant quests dies de confinament. Hi pengen informacions d’interès, recursos, consells, exercicis…, sobretot, enfocada a infants de 0 a 6 anys.

El podeu seguir aquí: Instagram CDIAP