LA POLICIA MUNICIPAL D’OLOT FA UNA VISITA A LA RESIDÈNCIA
17569
post-template-default,single,single-post,postid-17569,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

LA POLICIA MUNICIPAL D’OLOT FA UNA VISITA A LA RESIDÈNCIA

LA POLICIA MUNICIPAL D’OLOT FA UNA VISITA A LA RESIDÈNCIA

El passat diemcres la Policia Municipal d’Olot va fer una visita de cortesia a la Residència on hi viuen 19 persones.

Van posar les sirenes i van conversar amb els residents. Els van fer passar una bona estona i vam acabar amb un aplaudiment per part dels membres de la policia i de totes les persones i educadors de la residència.

Gràcies per la visita, va servir per trencar la monotonia del confinament!