LA RESIDÈNCIA VORA-RIU PREN MESURES EXTRAORDINÀRIES DAVANT LA COVID19
17564
post-template-default,single,single-post,postid-17564,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

LA RESIDÈNCIA VORA-RIU PREN MESURES EXTRAORDINÀRIES DAVANT LA COVID19

LA RESIDÈNCIA VORA-RIU PREN MESURES EXTRAORDINÀRIES DAVANT LA COVID19

La residència Vora-Riu és l’unic servei que segueix en funcionament. Per prevenir qualsevol contagi, ja fa setmanes que treballa amb mesures extraordinàries.

 

S’han seguit tots els protocols d’actuació que ha enviat la Generalitat i per iniciativa pròpia, el 13 de març ja es van prendre mesures de seguretat. S’han anul·lat les visites amb l’objectiu d’evitar tot contacte amb persones externes a la residència i, internament, també s’han establert noves rutines.

Tags: