CAIXABANK DONA 2 “TABLETS” PER LA RESIDÈNCIA
17586
post-template-default,single,single-post,postid-17586,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

CAIXABANK DONA 2 “TABLETS” PER LA RESIDÈNCIA

CAIXABANK DONA 2 “TABLETS” PER LA RESIDÈNCIA

Caixabank ha fet una donació de dues tablets per les persones de la residència.

Aquest material es farà servir com a eina didàctica i de passatemps, i han estat molt ben rebudes pels usuaris/es.

 

A més, permetran que els i les usuàries es puguin comunicar amb les seves famílies a través de vídeo trucades. Així no trobaran a faltar tant els seus, ja que des del 13 de març que no poden visitar els seus familiars ni rebre visites a la residència.

Gràcies de part de tothom!