L’ESCOLA JOAN XXIII REPRÈN L’ACTIVITAT
17680
post-template-default,single,single-post,postid-17680,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

L’ESCOLA JOAN XXIII REPRÈN L’ACTIVITAT

L’ESCOLA JOAN XXIII REPRÈN L’ACTIVITAT

Avui dilluns dia 1 de juny, acabem d’entrar a la Fase 2 del desconfinament.

Avui a l’escola, hem repres les activitats seguint les mesures de protecció necessàries.

La nostra planificació d’obertura comença amb la primera setmana amb els casos més prioritaris i les dues restants amb tot aquell alumnat que ho consideri necessari, tant la família com l’equip docent.

La primera setmana de juny, tenim previst atebdre a 13 alumnes, agruptas en 2 o 3, o bé individuals.

La segona i tercera setmana de juny, la intenció és atendre 24 alumnes, en grups de 3 o 4.

Aquí podeu veure el PLA D’OBERTURA

 

Tags: