AQUEST ESTIU, FAREM CASAL!
17687
post-template-default,single,single-post,postid-17687,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

AQUEST ESTIU, FAREM CASAL!

AQUEST ESTIU, FAREM CASAL!

Si les coses segueixen per bon camí i el 29 de juny podem entrar a la fase 3, el servei de LLEURE d’Integra entrarà en funcionament.

Les inscripcions comencen dijous dia 4 de juny i fins el 12 de juny al Casal Marià i tota la informació de quotes, grups, documentació, etc. està detallada a la guia:

Aquest estiu no serà com els que hem viscut fins ara. Des del passat mes de març, quan la pandèmia de la Covid19 va aparèixer, hem viscut situacions que mai abans havíem imaginat, i això ha provocat canvis en molts aspectes del nostre dia a dia. Hem hagut de prendre mesures de protecció per evitar contagis, com la distància física o el constant rentat de mans, però ens hem adaptat, hem fet de la resiliència un valor cabdal i després d’uns mesos, la situació ens permet organitzar activitats d’estiu, per als més joves de la comarca, mantenint una sèrie de mesures recomanades per les autoritats sanitàries. Creiem fermament que és essencial que infants i joves puguin retrobar-se, jugar a l’aire lliure i viure l’estiu plenament.” Pròleg de la Guia d’Estiu.