HEROÏNES I HEROIS SENSE CAPA
17693
post-template-default,single,single-post,postid-17693,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

HEROÏNES I HEROIS SENSE CAPA

HEROÏNES I HEROIS SENSE CAPA

Hem engegat una campanya amb la finalitat de buscar heroïnes i herois que ens donin suport en aquesta situació excepcional, que ens demana un esforç econòmic difícil d’enfrontar.

Aquesta pandèmia ens ha obligat a reinventar-nos i a flexibilitzar la nostra forma de treballar, d’una manera que mai abans havíem vist. En el procés d’adaptació, ens hem trobat amb dos fronts oberts que se’ns fan econòmicament durs:

  • La compra constant de materials de protecció (guants, mascaretes, bates…) i productes de desinfecció dels espais i objectes, per donar seguretat als nostres professionals i a les persones ateses.
  • I la tecnologia, que fa possible l’atenció i el treball a distància amb les persones que atenem i les seves famílies.

No tots els herois i heroïnes porten capa

Els materials que necessitem són el següents:

  • Mascaretes, guants, … i productes de desinfecció: 1500 €
  • 10 Webcams per condicionar els nostres equips informàtics: 400 €
  • 3 ordinadors portàtils: 1500 €
  • 3 tauletes: 750 €
  • 5 pacs d’altaveus: 150 €

AJUDA’NS A SEGUIR ENDAVANT!

COL·LABORA

 

Totes les persones mecenes rebran un vídeo d’agraïment fet per les persones que atenem als nostres serveis.

Per donatius a partir de 100€, la persona mecenes rebrà una visita guiada* a un dels nostres serveis, a escollir: CDIAP, Escola Joan XXIII, Taller Ocupacional, Residència Vora-Riu, Botiga A Mà, IFE.

Per donatius a partir de 500€, la persona mecenes rebrà una visita guiada* a tots els serveis i un pack regal sorpresa amb productes fets al Taller Ocupacional i/o a Tela-Tela.

*Les visites guiades es faran quan les condicions ho permetin per la seguretat de tothom.

Tags:
,