LA BOTIGA A MÀ FA CINC-CENTES ROSES PER LA INAUGURACIÓ DE LA NOVA OFICINA CAIXABANK
17735
post-template-default,single,single-post,postid-17735,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

LA BOTIGA A MÀ FA CINC-CENTES ROSES PER LA INAUGURACIÓ DE LA NOVA OFICINA CAIXABANK

Roses de Sant Jordi

LA BOTIGA A MÀ FA CINC-CENTES ROSES PER LA INAUGURACIÓ DE LA NOVA OFICINA CAIXABANK

Dijous passat, 23 de juliol, coincidint amb el Sant Jordi d’estiu, Caixabank va obrir les portes de la nova oficina Store d’Olot, situada al Firal. És la segona d’aquest model a la ciutat i la que fa número 500 a tot l’estat espanyol. Per aquest motiu, va voler oferir un detall als clients: 500 roses de color vermell fetes a mà a la botiga – taller d’Integra.

Totes les roses anaven acompanyades d’un punt de llibre explicatiu en què s’informava que les roses han estat elaborades a mà per les persones amb diversitat funcional d’Integra. Unes 12 persones han fet possible la confecció d’aquest detall, en un dia en què les roses i els llibres van tornar a ser els protagonistes.

Ara, la Botiga a Mà del carrer Bonaire, 8 tanca per vacances i tornarà a obrir el dia 1 de setembre.

Tags: