EL CDIAP PARTICIPA EN LES ENQUESTES D’ATENCIÓ DEL COVID
17742
post-template-default,single,single-post,postid-17742,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

EL CDIAP PARTICIPA EN LES ENQUESTES D’ATENCIÓ DEL COVID

EL CDIAP PARTICIPA EN LES ENQUESTES D’ATENCIÓ DEL COVID

Durant el confinament, els CDIAP han continuat l’atenció als infants i famílies, de forma no presencial. El CDIAP d’Integra també ho ha fet així.

Us presentem els resultats de l’enquesta que s’han fet a les famílies des de diferents CDIAP.

Entre el 13 de maig i el 9 de juny s’han emès 12.000 enquestes i s’han obtingut 3.901 respostes, un percentatge del 33%. Hi han participat un total de 53 CDIAP, el que suposa un 76% del total.

El perfil de les famílies correspon a una unitat de 3 o 4 membres, que considera que disposa d’un domicili suficientment espaiós, en relació amb les persones que l’habiten, amb un infant, nen en el 68% dels casos, més gran de 3 anys, atès al CDIAP.

El confinament s’ha viscut com a difícil en un 12% de les famílies, sent bona o regular en el 88% restant. En la resiliència mostrada pels infants, un 6% ha mostrat una adaptació difícil, en contrast amb el 74% que la considera bona o molt bona.

El 88% de les famílies la valora de forma positiva (molt positivament un 44%) i només un 3% en fa una valoració negativa l’atenció rebuda durant el confinament. L’esforç professional i organitzatiu dels CDIAP ha donat resultats positius percebuts pels usuaris i els mateixos equips.

La teleassistència utilitzada de forma regular i massiva ha suposat una novetat per a tots i ens ha permès descobrir possibilitats que mai hauríem imaginat, malgrat que sabem que la interacció personal és fonamental en les nostres intervencions.

Pots veure tot l’informe aquí.

Tags: