MANXA OLOT DONA 8 ORDINADORS A INTEGRA
17795
post-template-default,single,single-post,postid-17795,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

MANXA OLOT DONA 8 ORDINADORS A INTEGRA

MANXA OLOT DONA 8 ORDINADORS A INTEGRA

L’empresa Manxa Olot ha fet una donació de vuit ordinadors de sobretaula a Integra. Són ordinadors que han substituït per ordinadors portàtils, cadascun dels quals està compost per una torra, una pantalla, un teclat i un ratolí.

Gràcies a aquesta donació s’han renovat els aparells informàtics, que ja eren vells i havien quedat obsolets. Són molts serveis els que podran utilitzar aquests nous ordinadors: el CDIAP, l’escola Joan XXIII, l’àrea d’ocupació i habitatge, la botiga A Mà, el departament d’administració, entre d’altres. Serviran tant per als professionals d’aquests serveis com per a persones ateses.

Moltes gràcies Manxa per pensar en Integra a l’hora de fer aquesta donació!