LA BOTIGA A MÀ ES CONVERTEIX EN LA BOTIGA OFICIAL DE LA UEOLOT
17842
post-template-default,single,single-post,postid-17842,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

LA BOTIGA A MÀ ES CONVERTEIX EN LA BOTIGA OFICIAL DE LA UEOLOT

LA BOTIGA A MÀ ES CONVERTEIX EN LA BOTIGA OFICIAL DE LA UEOLOT

La Botiga A Mà ha canviat d’Ubicació, i ara es troba al C. Sant Esteve, 3 a Olot. A més, s’ha convertit en la botiga oficial de la UE Olot , en un projecte conjunt entre les dues entitats.

Aquesta col·laboració suposa la creació d’una nova línia d’activitat per la botiga A Mà, que suposarà un increment dels ingressos de la botiga i les persones ateses en els diferents serveis i un benefici per la nostra entitat.

Què implica aquesta nova activitat?

– Des de la botiga es comercialitzarà la roba esportiva i les equipacions dels diferents grups i equips del clubEstamparem la publicitat i numeració a la roba. I aquesta activitat la podrem ampliar a altres sectors per donar resposat a altres demandes (estampació de camisetes, gorres, etc. per merxandatge d’altres marques).

– Aquesta activitat ens permetrà que les persones ateses als nostres serveis, principalment el taller ocupacional, l’escola i l’IFE, puguin participar en aquestes tasques, i així contribuir a treballar les seves capacitats laborals.

– La botiga serà el punt de venda del merxandatge oficial del club esportiu, i el punt de recollida dels carnets de soci, així com el punt d’informació de la UE Olot.

A la presentació de la nova equipació del club hi participaran tant les jugadors i personal de la UE Olot, com persones dels nostres serveis de l’Àrea d’Ocupació i Habitatge i l’Escola Joan XXIII, que faran de models.