TALLER DE COACHING PER A FAMILIES
17929
post-template-default,single,single-post,postid-17929,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

TALLER DE COACHING PER A FAMILIES

TALLER DE COACHING PER A FAMILIES

El dia 12 de novembre, es va dur a terme, des del Taller Ocupacional d’Integra, un taller de Coaching per a famíles.

El taller “Reconcilia’t amb les dificultats dels teus fills” va anar a càrrec de la Sra. Anna Rosa Martínez, mare de dos fills amb necessitats especial, i també  coach ACTP de l’International coach federation.

La xerrada-taller es va fer a la Sala d’Actes de l’Arxiu Municipal d’Olot, i es van exposar sis claus que permeten transfigurar la forma en què les mares i pares aborden la relació amb els seus fills amb diversitat funcional i amb ells mateixos:
  1. Coneixes i cobreixes les teves necessitats?
  2. La realitat, únic punt de partida útil
  3. Reaprèn la responsabilitat
  4. Estima’l respectant-lo
  5. Gaudeix de la teva Joia Interior!
  6. Fes del temps el teu aliat
Aquest taller ha estat organitzat per Integra dins la programació anual d’escola de famílies i amb la col·laboració de Dincat.