EL CLUB TENNIS OLOT ENSENYA TENNIS ALS ALUMNES DE L’ESCOLA JOAN XXIII
18061
post-template-default,single,single-post,postid-18061,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

EL CLUB TENNIS OLOT ENSENYA TENNIS ALS ALUMNES DE L’ESCOLA JOAN XXIII

EL CLUB TENNIS OLOT ENSENYA TENNIS ALS ALUMNES DE L’ESCOLA JOAN XXIII

Una col.laboració entre el Club de Tennis Olot i Integra ha fet possible aquest curs que nenes i nenes de l’Escola Joan XXIII d’Olot visquin l’experiència del tennis a les instal.lacions del Club Tennis Olot.

 

Un cop a la setmana, aquests infants han après aquest esport i al mateix temps han treballat altres aspectes importants com la socialització, sortir de la zona de confort, entre altres.

Pel Club de Tennis Olot és una oportunitat d’obrir-se més a la ciutadania i d’aprendre a ensenyar a jugar tennis a persones amb necessitats i metes molt diferentsw a les que tenen els jugadors del club.

Tags: