LA RESIDÈNCIA VORA-RIU ESTÀ A PUNT D’ACABAR EL PROCÉS DE VACUNACIÓ SENSE HAVER TINGUT CAP CONTAGI ENTRE ELS SEUS RESIDENTS
18093
post-template-default,single,single-post,postid-18093,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

LA RESIDÈNCIA VORA-RIU ESTÀ A PUNT D’ACABAR EL PROCÉS DE VACUNACIÓ SENSE HAVER TINGUT CAP CONTAGI ENTRE ELS SEUS RESIDENTS

LA RESIDÈNCIA VORA-RIU ESTÀ A PUNT D’ACABAR EL PROCÉS DE VACUNACIÓ SENSE HAVER TINGUT CAP CONTAGI ENTRE ELS SEUS RESIDENTS

La residència Vora-riu comença a sortir progressivament de l’ermetisme amb què ha viscut en els darrers mesos per protegir els seus usuaris de la COVID-19. Actualment, en aquest centre d’Olot hi viuen una vintena de persones majors de 18 anys amb diversitat funcional. A mitjans de gener ja van començar a rebre les primeres dosis de la vacuna contra el coronavirus, i en pocs dies estaran immunitzats.

Ara l’equip de professionals d’Integra es mira amb la màxima prudència el procés de represa, que no es completarà fins que la majoria de la població estigui vacunada.

En l’últim any la pandèmia ha transformat vincles afectius entre els residents i les seves famílies, que han passat de no poder-se veure a fer-ho amb alguns metres de distància. Ara esperen que a poc a poc, es vagi escurçant.

La capacitat d’adaptació als protocols i necessitats de cada moment ha estat vital per aconseguir-ho. Una resiliència que també han demostrat els propis usuaris.

Tags:
,