TRENCADA DE LA MONA DE FERRER XOCOLATA
18251
post-template-default,single,single-post,postid-18251,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

TRENCADA DE LA MONA DE FERRER XOCOLATA

TRENCADA DE LA MONA DE FERRER XOCOLATA

El divendres passat, els alumnes de primària de l’escola de Joan XXIII van trencar la mona, obsequi de  la Pastisseria Ferrer.

 

Ja fa uns quants any que Ferrer Xocolata ens fa aquest obsequi. Com vada any, pels alumnes de l’escola és un esdeveniment molt llaminer. L’ alumnat trenca la mona i es reparteix la xocolata entre tots ells.

Podeu veure el vídeo en el següent enllaç:
https://youtu.be/tKFBJzsbqt4