DIADA DE SANT JORDI EXPLICADA PELS ALUMNES D’ESO DE L’ESCOLA
18277
post-template-default,single,single-post,postid-18277,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

DIADA DE SANT JORDI EXPLICADA PELS ALUMNES D’ESO DE L’ESCOLA

DIADA DE SANT JORDI EXPLICADA PELS ALUMNES D’ESO DE L’ESCOLA

Els alumnes d’ESO  de l’escola ens han fet arribar un  petit text explicant com van viure el dia de Sant Jordi:
Us volem explicar que tots els alumnes d’ ESO hem estat fent  treball sobre la poesia visual. Vam fer una exposició al passadís de l’escola per ensenyar els treballs fets: cal·ligrames, poemes objecte i poemes visuals, també la biografia de dos autors molt coneguts i un recull dels seus poemes.
Entre tots vam fer un núvol on hi pengen gotes que són paraules importants per nosaltres, cada classe el seu núvol.
Pel dia de Sant Jordi vam organitzar uns Jocs Florals on cada alumne va participar amb un poema visual o un cal·ligrama. Tota l’escola va votar i van haver-hi tres guanyadors: el més divertit, el més original i el més treballat.
A més, també vam poder fer un taller amb l’escultor Pere Pich, que ens va explicar com feia els seus treballs i vam poder fer un motlle del nostre dit i omplir-lo de guix! Semblen dits de veritat!
Els alumnes d’ESO.
Tags:
,