ELS JOVES MILLOREN LA CIUTAT AMB EL PRESSUPOST PARTICIPATIU DE JOVENTUT
18317
post-template-default,single,single-post,postid-18317,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

ELS JOVES MILLOREN LA CIUTAT AMB EL PRESSUPOST PARTICIPATIU DE JOVENTUT

ELS JOVES MILLOREN LA CIUTAT AMB EL PRESSUPOST PARTICIPATIU DE JOVENTUT

Ja ha començat una nova acció del Pressupost Participatiu de Joventut 2021. En aquest cas es tracta d’una proposta presentada pel grup de joves de l’Itinerari Formatiu Específic (IFE) d’Integra. La proposta, que varen presentar en la darrera edició del Pressupost Participatiu de Joventut, consisteix en l’adequació i reparació de la pista de bàsquet exterior que es troba just darrere del Pavelló d’Esports Municipal.

Amb la col·laboració de la Brigada Municipal, de l’Àrea d’Esports i dels tècnics/ques i dinamitzadors/es de l’Ideal-OJG han començat a repintar les línies que emmarquen la pista de joc. L’actuació també té previst incloure el canvi de les cistelles i la instal·lació de bancs.

Durant uns quants dies, els joves treballaran conjuntament amb el personal de la Brigada Municipal, que els ajuda i els assessora. Properament l’Àrea d’Esports facilitarà les cistelles metàl·liques i s’adequarà l’espai amb bancs públics per poder fer tertúlia al voltant de la pista. D’aquesta manera aquesta àrea d’esport estarà a punt per ser utilitzada pels joves de tota la ciutat.

Com en totes les actuacions del Pressupost Participatiu de Joventut, els joves no només proposen i decideixen les actuacions a realitzar sinó que a més a més participen en la gestió i el seguiment d’aquestes accions prenent responsabilitat i tasques per a la seva realització.