CLOENDA DEL CURS DE L’IFE I PRIMERA GRADUACIÓ
18414
post-template-default,single,single-post,postid-18414,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

CLOENDA DEL CURS DE L’IFE I PRIMERA GRADUACIÓ

CLOENDA DEL CURS DE L’IFE I PRIMERA GRADUACIÓ

El dia 22 de juny, vàrem celebrar l’acte de cloenda de curs i la graduació de la primera promoció que finalitza, els quatre anys d’aprenentatge de l’Itinerari Formatiu Específic.

L’acte es va celebrar al pati de l’Hospici d’Olot, i hi participaren tota la comunitat educativa, amb diferents parlaments, vídeos i performance on es reflectia la trajectòria de l’alumnat que promocionava, la feina realitzada durant aquest any lectiu a l’IFE i els discursos de comiat dels homenatjats, dels seus companys i companyes i del professorat.

Arrisca’t a viure ❤ , va ser el lema de la celebració ja que, l’equip de professionals desitgem que en aquest nou viatge que emprenen s’arrisquin a conèixer noves persones, a descobrir nous espais i el més important, prendre decisions seguint el criteri del cor.

La celebració va comptar també amb la col·laboració de diverses personalitats d’Integra i va concloure amb un refrigeri i un ball.

Les famílies i l’alumnat varen manifestar un gran agraïment per l’emotivitat que va caracteritzar la celebració de l’acte.