DIPSALUT col·labora amb INTEGRA
18496
post-template-default,single,single-post,postid-18496,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

DIPSALUT col·labora amb INTEGRA

DIPSALUT col·labora amb INTEGRA

DIPSALUT ens ha concedit la subvenció per a la realització d’intervencions terapèutiques destinades a millorar la qualitat de vida de les pesones amb discapacitat intel·lectual (SOI)

Aquesta subvenció ens permet realitzar diferents activitats físiques amb una finaltiat terapèutica: psicologia, fisioteràpia, hipoteràpia i gimnàstica, per actuar sobre la pèrdua prematura de la mobilitat i l’agilitat.

L’objectiu és mantenir la mobilitat i l’agilitat, disminuir l’aparició d’alteracions del moviment i millorar el benestar individual i la qualitat de vida dels alumnes de l’escola Joan XXIII, de les persones ateses al Taller Ocupacional i al Centre de dia d’INTEGRA i de la Residència Vora Riu.