DIPSALUT COL·LABORA AMB INTEGRA
18519
post-template-default,single,single-post,postid-18519,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

DIPSALUT COL·LABORA AMB INTEGRA

DIPSALUT COL·LABORA AMB INTEGRA

Aquest mes de juliol hem rebut la Subvenció pel funcionament ordinari de l’escola Joan XXIII de DIPSALUT:

L’escola d’Educació Especial Joan XXIII ofereix escolarització especialitzada a infants i joves des dels 3 als 21 anys.

Aquest curs 2020-2021 atendrem 124 alumnes, 60 escolaritzats en el nostre centres, 32 escolaritzats a l’Itinerari Formatiu Específic ubicat a Can Monsà i 32 escolaritzats en centres ordinaris de la comarca. Joan XXIII fa la funció d’escola pública, ja que és l’unica escola especialitzada de la comarca de la Garrotxa, amb la qual cosa, l’alumnat no fa cap aportació econòmica pel sosteniment del centre, excepte les sortides i excursinos. El material, el menjador i el transport estan finançats individualment per les beques d’educació especial.

A part dels programes establerts pel Departament d’Ensenyament, a l’escola es desenvolupen programes propis:

  • Programa TEA: atenció a l’alumnat amb trastorn de l’espectre autismta en el centre ordinari.
  • Programa PONT: formació específica per l’alumnat de 16 a 21 anys, relacionada amb la transició a la vida adulta i incorporació al món laboral.
  • Escolarització Compartida: escolarització de l’alumne/a en el seu centre ordinari, on realitza una part del currículum, afavorint la inclusió.