DIPSALUT COL·LABORA AMB INTEGRA
18516
post-template-default,single,single-post,postid-18516,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

DIPSALUT COL·LABORA AMB INTEGRA

DIPSALUT COL·LABORA AMB INTEGRA

DIPSALUT ens ha concedit la subvenció per activitats de millora de les condicions i estils de vida (CEV), per el projecte: “Lleure inclusiu per persones amb discapacitat intel·lectual

Aquesta subvenció ha anat dedicada a finançar les activitats de lleure fetes durant el curs 2020-2021.