TRANSFORMACIÓ DIGITAL A INTEGRA
18558
post-template-default,single,single-post,postid-18558,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

TRANSFORMACIÓ DIGITAL A INTEGRA

TRANSFORMACIÓ DIGITAL A INTEGRA

L’objectiu d’aquesta proposta és millorar la competitivitat de d’INTEGRA a través del desenvolupament d’un pla de transformació basat en la detecció de necessitats i definició d’un full de ruta per la incorporació de noves tecnologies i serveis digitals que permeti incrementar ingressos, optimitzar costos i generar nous models de negoci. És a dir, una estratègia que permeti la incorporació de la digitalització en l’ADN d’INTEGRA.
El Centre Tecnològic de Catalunya EURECAT, és qui ens dóna ple suport i tot l’assessorament necessari i qui ens acompanya en aquest procés més enllà del propi servei presentat en el Cupó.

Els principals objectius de la proposta són:
• Alinear l’estratègia digital amb l’estratègia de l’entitat a curt, mig i llarg termini.
• Identificar i prioritzar iniciatives de transformació digital més convenients per l’organització i d’acord a les seves necessitats.

Activitat subvencionada per: