CONCERT D’EN PEP PUIGDEMONT
18525
post-template-default,single,single-post,postid-18525,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

CONCERT D’EN PEP PUIGDEMONT

CONCERT D’EN PEP PUIGDEMONT

Seguint amb els actes de celebració dels 40 anys del CDIAP, el pròxim dia 13/11/2021 a les 17:00 tindrà lloc a la pista esportiva del centre cultural de les Preses, un concert a càrrec d’en Pep Puigdemont “Contem cançons”.

Un concert familiar on explicarem històries que tenen cançó i cançons que tenen història, i cançons que són contes i contes que tenen cançons. Farem gestos i acabarem saltant i ballant. Contarem i cantarem cançons.