El projecte ABEYGA gaudeix de la seva primera reunió presencial a Itàlia! (C1 i M2)
18551
post-template-default,single,single-post,postid-18551,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

El projecte ABEYGA gaudeix de la seva primera reunió presencial a Itàlia! (C1 i M2)

El projecte ABEYGA gaudeix de la seva primera reunió presencial a Itàlia! (C1 i M2)

L’última setmana de setembre va tenir lloc a Perusa, Itàlia, la primera Trobada presencial del projecte ABEYGA. El motiu va ser la 1a Activitat Formativa (C1) i la 2a Trobada Transnacional (M2).

Dins el marc de la primera activitat formativa, diversos professionals del món de l’art, l’educació i del món digital assistiren a diverses sessions formatives, l’objectiu de les quals era conèixer i posar a prova diversos materials per a treballar amb joves amb diferents capacitats.

Els nostres amfitrions, els socis italians de COAT, van oferir formació específica de diferents recursos centrats en la creació digital en 2 i 3 dimensions. Hem après teoria i psicologia del color, diferents programes/aplicacions (tots gratuïts i en línia) com Aggie, sketch together, Microsoft 3d Builder, Tinkercad… alguns recursos de programació aptes per a principiants com Code.org o Scrath i, finalment, un petita aproximació a Blender, un editor de vídeos 3D.

A més, per tal d’aprofitar la nostra primera reunió ABEYGA, es va celebrar la nostra segona reunió transnacional (1 i 2 d’octubre de 2021) presidida per Ioanna Chatzopolou (PDETH). El responsable acadèmic de cada entitat va presentar la planificació del primer recurs que es produirà al projecte (IO1); La guia Train the Trainer va començar a prendre forma i esperem que els resultats es publiquin abans de finals d’any.

Finalment, la coordinadora del projecte de PDETH (Dimitra Xesfigkouli) va donar una visió general del projecte i el consorci va discutir els propers passos a seguir.
Van ser uns dies agradables plens d’aprenentatges i intercanvis que de ben segur van enriquir a tots els socis i van donar una bona dosi d’energia al projecte ABEYGA.