INTEGRA FIRMA UN CONVENI AMB EL CLUB TENNIS OLOT PER PROMOURE L’ESPORT INCLUSIU
18544
post-template-default,single,single-post,postid-18544,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

INTEGRA FIRMA UN CONVENI AMB EL CLUB TENNIS OLOT PER PROMOURE L’ESPORT INCLUSIU

INTEGRA FIRMA UN CONVENI AMB EL CLUB TENNIS OLOT PER PROMOURE L’ESPORT INCLUSIU

Aquest curs 2021-2022 els i les alumnes d’ESO poden gaudir d’una optativa de tennis, cada trimestre poden escollir entre tennis i un altra activitat on es treballa expressió corporal. Aquest trimestre hi participen 12 alumnes entre ESO A i ESO B.
Els objectius de l’activitat passen per tenir una experiència relacionada amb el món de l’esport fora de l’entorn de l’escola, augmentar les seves experiències i tenir-ne de positives relacionades amb l’esport i la vida saludable així com la millora del domini de la raqueta i la pilota (tipus de llançaments en el tennis, normes del joc, pautes i normes de l’esport en general, hàbits d’higiene…).
Els alumnes. es desplacen setmanalment al club Tennis Olot, on un jugador i entrenador del club, els hi ensenya les bases d’aquests esport.
Pels alumnes és molt beneficiós ja que gaudeixen d’una activitat a l’aire lliure, divertida amb un ambient molt positiu, tenen noves experiències i poden veure els beneficis de practicar esport de manera habitual. També els dona l’oportunitat de participar en un entorn fora de l’escola i posar en pràctica els valors de l’esport: disciplina, responsabilitat, companyerisme, respecte…

 

Enllaços a la notícia:

Garrotxa Digital

Club Tennis Olot

Ràdio Olot