TV OLOT VISITA LA BOTIGA A MÀ
18576
post-template-default,single,single-post,postid-18576,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

TV OLOT VISITA LA BOTIGA A MÀ

TV OLOT VISITA LA BOTIGA A MÀ

El passat 19 de novembre TV Olot va fer una visita a la botiga “A Mà”d’INTEGRA.
Des de fa un any, els nois i noies de la botiga “A Mà”d’INTEGRA, s’encarreguen d’estampar les equipacions dels diversos equips de la UE Olot i una de les darreres feines que s’han encarregat de fer han estat les samarretes del centenari de la UE Olot.

Podeu llegir la notícia sencera en el següent enllaç