ALUMNES DEL PTT GARROTXA ELABOREN L’APARADOR DE NADAL DE LA BOTIGA A MÀ
18602
post-template-default,single,single-post,postid-18602,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

ALUMNES DEL PTT GARROTXA ELABOREN L’APARADOR DE NADAL DE LA BOTIGA A MÀ

ALUMNES DEL PTT GARROTXA ELABOREN L’APARADOR DE NADAL DE LA BOTIGA A MÀ

Ha estat en el marc d’una col·laboració amb Integra i els ha permès aplicar l’aprenentatge en un context real. El disseny també commemora el centenari de la UE Olot.

 La botiga A Mà ja llueix l’aparador de Nadal. El disseny, elaboració i muntatge d’enguany ha anat a càrrec dels alumnes d’Auxiliar de comerç i atenció al públic del Pla de Transició al Treball (PTT) de la Garrotxa, en el marc d’una col·laboració amb Integra.

Pensant en establir contacte amb entitats socials representatives de la comarca i, amb la voluntat de treballar conjuntament i visualitzar la seva tasca, el PTT Garrotxa va proposar a Integra formar part d’un microprojecte pedagògic. La col·laboració consistia en fer l’aparador de Nadal de la botiga A mà, per poder aplicar l’aprenentatge en un context real.

Durant el primer trimestre del curs, els alumnes del PTT han fet propostes de disseny centrades en la temàtica nadalenca. També han col·laborat en la confecció dels materials a exposar, han creat els suports i la decoració, i s’han encarregat del muntatge a la botiga. El toc final ha estat la il·luminació i la menció especial al centenari de la Unió Esportiva Olot.

El Pla de Transició al Treball (PTT) de la Garrotxa fa vint-i-cinc anys que treballa perquè els alumnes millorin el seu aprenentatge i puguin reenganxar-se al sistema educatiu reglat o inserir-se laboralment.

 

La botiga A mà – taller de paper

Situada al carrer Sant Esteve, 3 d’Olot, és un espai de treball creat a partir de l’experiència de treballar amb persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental. Està especialitzada en la fabricació de paper totalment artesanal, que s’elabora amb matèries seleccionades de cotó, lli, midó, papers i altres materials provinents del reciclatge. Des del setembre del 2020, és la botiga oficial de la Unió Esportiva Olot. Els aficionats poden comprar-hi marxandatge oficial i realitzar-hi gestions. Més informació a  www.integraolot.cat.