EL DIRECTOR DE L’ESCOLA JOAN XXIII JORDI SUNYOL, PARTICIPA AL PROGRAMA DE CATALUNYA RÀDIO “L’OFICI D’EDUCAR”
18631
post-template-default,single,single-post,postid-18631,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

EL DIRECTOR DE L’ESCOLA JOAN XXIII JORDI SUNYOL, PARTICIPA AL PROGRAMA DE CATALUNYA RÀDIO “L’OFICI D’EDUCAR”

EL DIRECTOR DE L’ESCOLA JOAN XXIII JORDI SUNYOL, PARTICIPA AL PROGRAMA DE CATALUNYA RÀDIO “L’OFICI D’EDUCAR”

El passat divendres 23 de gener, en Jordi sunyol va participar al programa de Catalunya Ràdio “L’Ofici d’educar”, Perquè no avança l’escola inclusiva?

El Decret del 2017 d’escola inclusiva preveia el buidat progressiu de les escoles d’educació especial, però quatre anys després hi ha mil alumnes més als centres d’educació especial; famílies que es queixen que la inclusió és paper mullat, i el síndic identifica 12 obstacles a l’escola inclusiva, que no avança.

En el programa es va parlar de  les dificultats en l’aplicació del Decret d’escola inclusiva i com afavorir la inclusió.

En Jordi sunyol, va defensar el tancament progressiu de les escoles d’educació especial perquè, si acceptem alumnes en escoles d’educació especial, estem acceptant que hi hagi entorns segregadors i proposa que la mirada i els professionals de l’educació especial ajudin a transformar l’ordinària en una escola inclusiva.

Podeu escoltar el programa complert en el següent vídeo i per  més informació cliqueu en el següent enllaç