DIA INTERNACIONAL CONTRA EL CÀNCER INFANTIL
18635
post-template-default,single,single-post,postid-18635,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

DIA INTERNACIONAL CONTRA EL CÀNCER INFANTIL

DIA INTERNACIONAL CONTRA EL CÀNCER INFANTIL

Des d’INTEGRA  ens sumem a la causa de la Fundació Albert Bosch, celebrant el Dia Internacional del Càncer Infantil donant suport al projecte Realitat Millorada.
La col·laboració amb el Projecte de Realitat Millorada, l’han dut a terme els alumnes de l’IFE, que han enfundar 3.000 ulleres de Realitat Millorada, per posar-les a la venda en diferents establiments.
D’aquesta manera hem participat en el projecte Realitat Millorada per recaptar fons per construir una nova àrea d’Hospitalització d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona.
No podem canviar la realitat, però amb aquestes ulleres la podem millorar.
 
Col·labora: https://bit.ly/34eVWan

Descobreix el projecte! – https://www.youtube.com/watch?v=C6NK4YnbGuo