CAIXABANK ENS FA UNA DONACIÓ DE MATERIAL D’OFICINA
18642
post-template-default,single,single-post,postid-18642,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

CAIXABANK ENS FA UNA DONACIÓ DE MATERIAL D’OFICINA

CAIXABANK ENS FA UNA DONACIÓ DE MATERIAL D’OFICINA

“ReUtilitzam, és el programa de CaixaBank,  un projecte creat per Acció Social mitjançant el qual l’entitat financera coordina la col·laboració entre empreses clients que tenen materials excedents en bon estat i entitats socials solidàries que els necessiten.

Gràcies a “ReUtitzam”, CaixaBank ens ha donat:
6 taules de despatx                                                                                     
6 calaixeres
1 taula rodona de reunió
1 Moble taulell de caixa
16 cdires
8 cadires de rodes
3 cadires + taula zona d’espera
4 mobles separadors de taules
9 armaris baixos
1 armari/prestatgeria
2 arxivadors
3 prestatgeries