FEM-HO FÀCIL! PROJECTE ACCESSIBILITAT COGNITIVA
18650
post-template-default,single,single-post,postid-18650,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,tribe-no-js,page-template-home-jk2n3e41-public_html-wp-content-themes-bridge-page-php,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17809
 

FEM-HO FÀCIL! PROJECTE ACCESSIBILITAT COGNITIVA

FEM-HO FÀCIL! PROJECTE ACCESSIBILITAT COGNITIVA

Els estudiants de tercer curs de l’Itinerari formatiu específic d’Integra Olot, ofereixen assessorament en accessibilitat cognitiva, realitzant validacions d’accessibilitat, és a dir, l’equip analitza els equipaments de la ciutat per detectar quina informació necessiten les persones i elaboren el material per tal que la informació sigui més fàcil d’entendre.

El servei s’anomena Fem-ho fàcil! Neix de la necessitat detectada pels estudiants que hi ha ciutadans i ciutadanes d’Olot que no poden participar de manera activa i autònoma dels equipaments i serveis de la ciutat, ja que existeixen barreres cognitives que els hi dificulten identificar, entendre i orientar-se en els espais de participació i gestió.

Considerem que el dret a l’accessibilitat cognitiva és la condició indispensable perquè es compleixin i respectin els altres drets i les llibertats de les persones.

Amb el projecte fem-ho fàcil, pretenem lluitar per l’assoliment d’aquest dret, col·laborant així en la construcció d’un món que tothom pugui entendre.

Si voleu participar de la transformació dels vostres espais, serveis i equipaments per fer-los accesibles a tothom, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través d’aquesta adreça electrònica:  femhofacil@olot.cat